Hitta till PhoneHem AB 

PhoneHem AB bedriver verksamhet inom telefoni, data och IT.

Hos oss på PhoneHem AB kan du få din trasiga mobil eller surfplatta och Dator reparerad snabbt och professionellt till ett förmånligt pris.
du är välkommen till vår butik i Karlavägen 71 11449 Stockholm.
Vi använder alltid originaldelar eller högkvalitativa ersättare. Vi erbjuder dig korta hanteringstider och snabba mobilreparationer.
Våra servicetekniker är utbildade och har lång erfarenhet av mobilreparationer.
Vi lämnar alltid 3 månaders garanti på delar och utfört arbete.Självklart så erbjuder vi även ett stort sortiment av mobiltillbehör till riktigt låga priser såsom mobilskal, headset, vägg och billaddare, skärmskydd, kablar och mycket annat.

Reparationer Online.

I Webbutiken kan du skicka in din telefon på Posten för att få den lagad så snabbt som möjligt. Reparationstiderna varier beroende på vilken telefon du har, vilken del som behöver bytas samt om vi har reservdelarna i lager.En vanlig reparation, t.ex. ett skärmbyte på en iPhone tar cirka 2 timmar plus frakt tid.Du kan alltid ringa eller maila oss för att få mer information om hur långt tid just din reparation skulle ta. 

Produkter

Produkterna vi listar på hemsidan finns endast i web-lagret och inte i den fysiska butiken. Du kan dock göra en beställning på hemsidan och välja "Hämta själv" som fraktalternativ.Du får då ett mail så fort varan finns att hämta i butiken. Oftast tar det ca 1-2 arbetsdagar innan du kan hämta ut varan. 


 Visa större karta
Våra Öppettider.

Butik Karlavägen 71
11449 Stockholm

Vardagar10:00-18:00

Lördagar11:00-15:00

Webbshoppen har självklart öppet dygnet runt.

08-551 068 94
Telefontider:
Vardagar 11:00–18:00 

Kundtjänst Stängt
Söndag
Julafton 
Juldagen
Annandag jul
Nyårsafton efter 13:00
Nyårsdagen
Trettondedag jul
Långfredagen
Påskafton
Påskdagen
Annandag påsk
Första maj
Kristi himmelfärdsdag
Nationella dag

Midsommarafton
Midsommardagen
Alla helgons dag
 
PhoneHem AB
Karlavägen 71
11449 Stockholm

Kontaktformulär