Bli Företagskund

Tillsammans för bättre Lönsamhet

 

PhoneHem besitter marknadsledande kompetens vad gäller Mobilreparation och tillbehör. Har ditt företag precis anskaffat ett antal iPhones, smartphones, surfplattor  eller Macbook datorer? Behöver du skydd, tillbehör, snabb service eller reparation?

 

Med PhoneHem som lösningspartner kan du alltid räkna med förstklassig hjälp att hitta de lösningar som passar just dina behov bäst. Genom bredden i vårt sortiment och djupet i vår kompetens ser vi till att du hamnar rätt.

 

Vi erbjuder ditt företag dessa tjänster och fördelar

 

REPARATION & DISPLAYBYTE

Det behöver inte vara dyrt det mesta går att laga. Vi utför service och reparationer av mobiltelefoner och Apple datorer i vår egna serviceverkstad. Vi levererar hög kvalitet och har korta hanteringstider.  Vi utför reparationer på mobiltelefoner och surfplattor från Apple, Samsung, Nokia, Sony,  HTC, LG och Apple datorer. 

 

SKYDD MOT REPOR OCH SLITAGE

Skydda din enhet mot repor och slitage. Vi hjälper dig genom att applicera displayskydd på din telefon. Enkelt och smidigt så att telefonen är klar att användas direkt.

 

ÅTERVINN GAMLA ENHETER

Vi köper era gamla mobiltelefoner. Produkterna demonteras och sorteras så att så många komponenter som möjligt återvinns.

 

TILLBEHÖR - en enklare vardag

Vi har tillbehören för alla dina behov och skal som skyddar dina enheter och gör de personliga. Med rätt mobilskal klarar mobilen sig bättre mot slag och stötar. 

 

FÖRETAGPAKET DIREKT TILL DÖRREN

Snabba leveranser direkt till din dörr. Vi skickar även frankerade paket för att du snabbt och enkelt kan skicka in enheten till vår serviceverkstad.

 

PERSONLIG KONTAKTPERSON

Du får en personlig kontaktperson som hanterar alla dina frågor, order och ärenden. 

 

MÖJLIGHET ATT LÄGGA ORDER VIA TELEFON ELLER WEBBEN

Eget kundnummer för korrekt fakturering på utförda tjänster och beställningar.

 

MÄNGDRABATTER ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE

Ju fler serviceärenden desto billigare.

 

KREDITTID UPP TILL 30 DAGAR

Det lönar sig att anlita oss. Vi kan erbjuda dig 30 dagars faktura. 

 

GARANTI 

Hos oss får du hela 90 dagars funktionsgaranti på delen vi byter ut och utfört arbete.

 

ÖVER HELA LANDET

Med våra snabba leveranser och korta hanteringstider kan vi utföra dina serviceärenden var du än är i landet. 

 

VI FINNS FÖR DIG OCH DINA KUNDER

Driver du en mobil eller elektronik verksamhet och behöver hjälp med mobilreparation? Skicka in dina kunders enheter för snabbservice. Vi fakturerar dig och du fakturerar dina kunder. Självklart kan du även hänvisa dina kunder till oss direkt för ett serviceärende. 

 

FÖRSÄKRINGSBOLAG? 

Hanterar ni skador på smartphones och surfplattor? Vill ni sänka era reparationskostnader markant? Vi reparerar de flesta mobiltelefoner och läsplattor på marknaden till riktigt låga priser. Era kunder kan vända sig till oss, ni får en lösningspartner som har kompetensen att ta hand om era serviceärenden och era kunder på ett proffosionellt sätt, ni sparar tid och pengar. Era kunder kommer definitivt bli nöjda. 

 

Kontakta oss redan idag!

Mail :  info@phonehem.se